>
Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere
Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2829
Skriv til os på: info@flamingotours.dk
Ring til os på tlf. 70 90 91 00
MENU
Fra 13.995 kr.
14 dage
Inkl. fly
INDHENT TILBUD Gratis og uforpligtende

Bali med børn

Bali er en fantastisk rejsedestination, når du rejser med børn. Afstandene er overkommelige, der findes et væld af børnevenlige hoteller med swimmingpool og familieværelser, og så elsker balineserne børn.

 

Der er også masser at opleve for både børn og voksne – fra eksotisk natur, frodige rismarker og smukke vandfald til magiske templer, majestætiske elefanter og lange, lavvandede sandstrande.

 

På denne rejse til Bali med børn har vi inkluderet nogle af de mest børnevenlige oplevelser og indlagt masser af fridage med mulighed for at slappe af ved poolen eller stranden, gå på opdagelse på egen hånd eller tage på lige netop de udflugter, I drømmer om.

 

Alle transfers og udflugter er med privat chauffør/guide, så I selv kan bestemme tempoet og ikke skal tage hensyn til andre.

 

Højdepunkter

 • 4 nætter i Ubud
 • 7 nætter i Sanur
 • Børnevenlige hoteller med swimmingpool
 • Få hotelskift og minimal transporttid
 • Privat chauffør/guide
 • Mange oplevelser inkluderet
 • Mange dage på egen hånd
 • Mulighed for ekstra udflugter

 

Inkluderede oplevelser

 • Monkey Forest og de frække aber
 • Alas Harum og risterrasserne ved Tegalalang
 • Vandtemplet Tirta Empul
 • Balinesisk danseoptræden
 • Børnevenlige Bali Zoo
 • Det smukke Tegenungan-vandfald

 

Hvis du har andre ønsker til din rejse, fx flere/færre overnatninger eller anden indkvartering, så kontakt os på tlf. 70 90 91 00 eller på info@flamingotours.dk. Vi hjælper dig gerne med at skabe et skræddersyet program, der opfylder dine drømme og ønsker

Bali

Dagsprogram for turen

Dag 1:

Afrejse fra Danmark

I dag starter jeres Bali-eventyr, når I stiger ombord på flyet og sætter kursen mod Bali.

Læn jer tilbage og nyd turen, så I er friske og veludhvilede, når I ankommer til Bali i morgen.

Dag 2:

Velkommen til Bali

Efter en forhåbentlig behagelig flyrejse ankommer I til Ngurah Rai International Airport på Bali. Her står jeres engelsktalende chauffør/guide klar til at tage imod jer og køre jer til Ubud, hvor I skal tilbringe første del af jeres ferie.

Ved ankomst til Ubud tjekker I ind på det charmerende hotel og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Tag en dukkert i poolen, gå på opdagelse i Ubud eller slap af på værelset og få en god nats søvn, så I er klar til de mange oplevelser, som venter de næste dage.

Inkluderet
Ubud Wana Resort 4
Tilkøb/opgradering
KajaNe Mua Villas 4
Dag 3:

Ubud på egen hånd

Dagen i dag er til fri afbenyttelse i Ubud – en charmerende og verdensberømt landsby, der er kendt som Balis kulturelle centrum.

Hotellet har en dejlig swimmingpool, hvor børnene med garanti vil nyde at tilbringe dagen. I kan også gå på opdagelse i området, besøge det lokale marked eller de små kunsthåndværkere, eller tilkøbe en spændende udflugt.

Vi anbefaler alle vores gæster at tage på en guidet cykeltur i den smukke natur omkring Ubud – en helt fantastisk måde at opleve det "ægte" Bali med små landsbyer, hindutempler og frodige rismarker.

Alle kan være med, og der er mulighed for at leje børnecykler eller cykelstole til familiens mindste. Læs mere om den hyggelige cykeltur her.

 

Inkluderet
Ubud Wana Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
KajaNe Mua Villas 4
Rafting i Ubud
Cykeltur i Ubud
Mason Elephant Park med jumbo-bad
Dag 4:

Templer, risterrasser og frække aber

Efter en dejlig morgenmad på hotellet kører I til Ubuds hellige Monkey Forest, hvor I får mulighed for at udforske den berømte park med de mange aber på egen hånd. Husk at holde godt fast i jeres ting, for de langhalede makakaber kan være vældig frække.

Derefter kører I videre til Alas Harum, der ligger i hjertet af Tegalalang. Området er berømt for sine smukke risterrasser, som anses for at være nogle af de mest spektakulære på hele Bali. Her får I et spændende indblik i produktionen af den berømte Luwak-kaffe, som er noget af verdens mest eksklusive og dyre kaffe, og kommer også på en idyllisk gåtur i børnevenligt tempo gennem de frodige risterrasser.

Alas Harum tilbyder desuden en række sjove adventureaktiviteter, som det er muligt at tilkøbe på stedet. I kan for eksempel prøve en sky bike, flyve gennem luften på den 300 meter lange svævebane eller tage en gyngetur på en af de enorme gynger – alt sammen i 15-30 meters højde med en vidunderlig udsigt over risterrasserne. Vær opmærksom på, at der er højde- og aldersbegrænsning på aktiviteterne.

Dagens sidste stop er det hellige vandtempel Tirta Empul. Det berømte tempel er bygget omkring en naturlig kilde, hvis krystalklare vand betragtes som det helligste på Bali, og balinesere fra hele øen valfarter til templet for at deltage i renselsesceremonier. For turister er det også muligt at få lov at bade i det hellige vand. Spørg blot guiden, hvordan I skal gøre – og husk at medbringe badetøj.

Sidst på eftermiddagen kører I tilbage til hotellet i Ubud, hvor aftenen er til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Ubud Wana Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
KajaNe Mua Villas 4
Dag 5:

Afslapning, udflugter og balinesisk dans

I dag har I endnu en dag på egen hånd i Ubud, hvor I kan slappe af og lade børnene lege ved poolen, gå på opdagelse i byen eller tilkøbe en spændende udflugt i området.

Prøv for eksempel kræfter med white water rafting på den hellige Ayung-flod, eller besøg den verdensberømte Mason Elephant Park, hvor I kan komme helt tæt på de majestætiske elefanter.

Læs mere om mulige udflugter i Ubud under Tilkøb/opgradering.

Om aftenen kan I glæde jer til at opleve en traditionel, balinesisk danseforestilling samt spise en dejlig middag på en hyggelig, lokal café. Herefter bliver I kørt tilbage til jeres hotel.

Inkluderet
Ubud Wana Resort 4
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
KajaNe Mua Villas 4
Rafting i Ubud
Cykeltur i Ubud
Mason Elephant Park med jumbo-bad
Dag 6:

Bali Zoo og Tegenungan-vandfaldet

I spiser morgenmad på hotellet, inden chaufføren henter jer, og turen går mod syd til den hyggelige og charmerende badeby Sanur.

På vejen besøger I børnevenlige Bali Zoo, hvor I kan opleve mere end 350 forskellige dyrearter. Bali Zoo fungerer som et ”Nature’s Education Centre”, og det venlige personale vil meget gerne vise jer rundt og fortælle om de forskellige arter samt deres arbejde med dyrene.

En af hovedattraktionerne – særligt for familiens yngste – er de fascinerende elefanter, og det er både muligt at prøve at fodre de majestætiske dyr eller vaske dem (tilkøb). Det daglige program inkluderer desuden fodring af for eksempel løver, krokodiller og tigere.

Efter nogle skønne timer i Bali Zoo kører I videre til det imponerende Tegenungan-vandfald, som er et af Balis smukkeste og mest besøgte vandfald. Vandfaldet er omgivet af frodig, tropisk jungle, og ved foden dannes en naturlig pool, hvor det er muligt at dyppe tæerne eller tage en dukkert.

Derefter går turen videre til Sanur, hvor I tjekker ind på hotellet og har resten af dagen til fri afbenyttelse.

Inkluderet
Prama Sanur Beach Hotel Bali 5
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Maya Sanur Resort & Spa 5
Dag 7-12:

Badeferie i Sanur

Efter morgenmaden på hotellet er dagene i Sanur til fri afbenyttelse.

Sanur er kendt for sin lange, gyldne sandstrand, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde en dukkert i det smukke hav. Havet her er normalt mere roligt end på resten af Bali, og samtidig byder området på et bredt udvalg af restauranter, gadekøkkener, butikker, templer og markeder, hvilket gør det til en skøn destination for både børn og voksne.

I indlogeres på et lækkert og børnevenligt hotel med nem adgang til stranden, et dejligt poolområde og familievenlige værelser.

Her kan I nyde dagene ved den gyldne sandstrand, mens børnene bygger sandslotte og bader i det dejlige havvand, tage en dukkert i swimmingpoolen, eller gå på opdagelse i Sanur og opleve lidt af alt det, byen har at byde på.

Skal der ske lidt mere, er der mulighed for et væld af vandsportsaktiviteter ved stranden, lige som det er muligt at tilkøbe ekstra udflugter på stedet eller hjemmefra. I kan for eksempel tage på udflugt til paradisøen Nusa Penida, tage på snorkeltur, besøge familievenlige Bali Bird Park eller sejle en tur med glass bottom boat.

Læs mere om mulige udflugter under ”Tilkøb/opgradering”.

Med sin tilbagelænede stemning, balinesiske charme og mange udflugtsmuligheder er Sanur det perfekte udgangspunkt for en både afslappende og oplevelsesrig familieferie.

Det er muligt at forlænge badeferien – enten samme sted, et andet sted på Bali eller med et ophold på for eksempel Gili-øerne.

Inkluderet
Prama Sanur Beach Hotel Bali 5
Morgenmad
Tilkøb/opgradering
Maya Sanur Resort & Spa 5
Dagsudflugt til Nusa Penida
Nusa Penida med snorkling
Bali Bird Park
Glass bottom boat og skildpadder
Dag 13:

Hjemrejsen begynder

Ferien lakker mod enden, og det er tid til at sige farvel til Bali.

I spiser morgenmad på hotellet og bliver hentet af chaufføren, som kører jer til lufthavnen i god tid før afrejse.

Forude venter en lang hjemrejse med god tid til at fordøje de mange indtryk fra rejsen.

Afhængig af flyrejseplanen ankommer I på grund af tidsforskellen til Danmark enten samme aften eller i morgen.

Inkluderet
Morgenmad
Dag 14:

Velkommen hjem

I lander i Danmark efter en forhåbentlig behagelig flyrejse med masser af gode minder fra jeres rejse til Bali i bagagen.

Velkommen hjem!

Hvad er inkluderet i rejsen?

Inkluderet i rejsen

 • 11 nætter på Bali med morgenmad
 • Privat bil med engelsktalende chauffør/guide
 • Fly og indkvartering som beskrevet i dagsprogrammet
 • Alle transfers som beskrevet i dagsprogrammet
 • Måltider som beskrevet i dagsprogrammet
 • Gebyr til rejsegarantifonden
 • Rejsen gennemføres ved minimum 2 deltagere
 • Trippelværelse ved 3 personer, familieværelse eller connecting rooms ved 4 personer

Ikke inkluderet i rejsen

 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Måltider udover de nævnte i dagsprogrammet
 • Tilkøb af ekstra udflugter
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Enkeltværelsestillæg
M
T
O
T
F
L
S
 • Billund
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • Hamburg
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
 • København
  0.00 kr. pr. voksen
  0.00 kr. pr. barn
  Anmod om pris
Gratis, uforpligtende og hurtigt!

Andre rejser til Bali

 • 3 nætter i Ubud med morgenmad
 • 4 nætter på Gili Trawangan med morgenmad
 • 4 nætters badeferie i Sanur med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Oplev Bali på egen hånd
 • Mulighed for udflugter
 • Ø-paradis og snorkling
Inkluderet i prisen
 • 14 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
12.495 kr.
Læs mere
 • 13 nætter på Bali med morgenmad
 • Privat, engelsktalende chauffør
 • Ubud, Candidasa og Pemuteran
 • Mange udflugter inkluderet
 • Oplev vilde delfiner i Lovina
 • Afslappende badeferie i Sanur
Inkluderet i prisen
 • 16 dage
 • Inkluderet flybilletter
 • Inkluderet bagage
 • Inkluderet transfer og guide
 • Måltider som beskrevet i programmet
Pris pr. pers. fra
14.495 kr.
Læs mere